Skip to content →

Palvelumme

Tarjoan kirjanpito- ja palkanlaskentapalveluja pienyrityksille.
Asiantuntevan yrityskirjanpidon lisäksi palveluihini kuuluvat myös veroilmoitukset ja verosuunnittelu, sekä tarpeen mukaan laskutukset, laskujenmaksut ja vakuutusasiat asiakasyrityksen valtuuttamana.
Tarvittaessa olen myös konsulttiapuna yritystä perustettaessa ja sitä muutettaessa.
Ennen taloushallintoa (kts. koulutus) olen työskennellyt mm. kaupan alalla sekä ravintola- ja matkailualalla, jopa metallialalla, joten minulla on paljon kokemusta erilaisista toimialoista. Asiakkaitani ovat mm. kampaajat, rakennusmiehet, LVI-asentajat, sähkömiehet, kotiapuyrittäjät, kahvilanpitäjät, korjaamoyrittäjät, käsityöläiset, kielenkääntäjät ym.

Asiakkaanani käytössäsi on parhaat nykyaikaiset digitaaliset sovellukset (esim. Visma Fivaldi), joilla mm. laskutus ja asiakkaiden maksusuoritusten seuranta on helppoa. Niitä voidaan toiveidesi mukaan käyttää yhteiskäytössä tarvittavassa laajuudessa.
Tietenkään ketään en pakota sähköiseen palveluun, ja voimme tehdä kirjanpidot myös perinteisesti paperilaskuista ja kuiteista.

Tilitoimistoni on pienyritys, ja asiakkaani ovat pienyrityksiä. Minun arkeani on tehdä muiden yrittäjien arjesta mahdollisimman helppoa, jotta he voisivat keskittyä oman bisneksensä tekemiseen.

Pidän ammattitaitoni ja tietoni ajan tasalla käymällä alan koulutuksissa ja veroinfoissa (kts. koulutus).

Tilitoimisto eMapin toimipisteet ovat Lohjan keskustassa ja Nummella.

Ota yhteyttä!

Sari Varjonen
Taloushallinnon asiantuntija


sari.varjonen (at) e-mappi.fi
Gsm +358 44 3336828